Borstel de champignons schoon met een champignonborsteltje of veeg ze schoon met een stukje keukenpapier. Snij de champignons in plakjes en de aubergine in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de aubergineblokjes op hoog vuur, voeg de champignons toe. Giet eventueel het vrijgekomen vocht af. Laat de champignons en aubergine op een groot bord afkoelen. Laat de tonijn in een zeef uitlekken en prak deze in een kom fijn. Was de tomaten en snij deze doormidden. Schep de zaadjes eruit en snij de tomaat in stukjes. Schep mayonaise door de tonijn. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep tenslotte de gebakken champignons, aubergine en tomaat erdoor. Was 3 bladeren sla. Verdeel de slabladeren over de tortilla's, verdeel er de champignon- auberginesalade over. Rol de tortilla's op. Snij de tortilla's schuin doormidden en steek er eventueel prikkers in. Per persoon 1½ tortilla.