4 Personen HoofdgerechtGemiddeld (10 tot 30 min)PastaItaliaans

Tortellini met aubergine, basilicum en witte vis

Ingrediënten

- 350 gram tortellini met vleesvulling
- 1 aubergine
- 450 gram witte visfilet
- 1 pot pastasaus
- 2 takjes basilicum

Bereidingswijze

Snijd de aubergine in blokjes en de visfilet in flinke stukken. Kook de tortellini ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de pastasaus in een pan en voeg de aubergineblokjes toe. Laat de saus zo 2 minuten zachtjes pruttelen en schep dan voorzichtig de stukken vis erdoor. Laat dit 8 minuten zachtjes pruttelen. Roer zo min mogelijk, om de vis heel te houden.

Hak ondertussen de basilicum fijn en meng dit door de saus, vlak voordat deze klaar is. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

 

Bron: www.bertolli.nl