- Blikje kokosmelk
- Groene curry pasta
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels vissaus
- Halve Thaise rode peper
- Halve Thaise groene peper
- 1 stengel citroengras
- 8 bambino aubergines
- 30 blaadjes Thaise basilicum
- 200 gram rosbief
Snij de aubergine en pepers in kleine stukjes. Laat de aubergine met wat zout 20 minuten rusten, spoel af en dep ze droog.
Verhit een pan met olie en voeg de bovenste dikke laag van de kokosmelk toe en breng aan de kook. Meng 2 eetlepels groene curry pasta met de kokosmelk.
Voeg daarna de rest van het blikje kokosmelk toe met een scheut water. Leg de rosbief, de aubergine en het citroengras (grof in enkele stukken gesneden) in de pan en laat de curry zachtjes koken tot de rosbief gaar is.
Roer de gesneden pepers, de vissaus en de suiker door het geheel en laat nog even sudderen. Voeg de basilicum aan de curry toe vlak voor het serveren. Heerlijk met rijst.
Bron: Purple Pride