2 aubergines
250 gram geitenkaas
250 ml room
1 bosje rucola
1 geroosterde paprika (uit pot)
1 bosje verse basilicum
2 pomedori tomaten
balsamico azijn
extra vergine olijfolie
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd de paprika en tomaat in blokjes. Draai de geitenkaas met de room in een keukenmachine fijn. Doe niet meteen alle room erbij, maar beetje bij beetje en net zoveel tot het een smeuïg en goed smeerbaar mengsel is. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken. Laat een grillpan goed heet worden en grill hierin de aubergine tot ze mooie grillstrepen hebben en gaar zijn.
Besmeer elke plak aubergine met de geitenkaascrème. Leg er daarna wat paprika, tomaat, een paar blaadjes rucola en een blaadje basilicum op. Rol de plak op, zet het uiteinde met een prikkertje vast en snijd ieder rolletje doormidden.
Leg de rolletjes op een platte schaal of een groot bord. Sprenkel er een beetje extra vergine olijfolie en wat balsamicoazijn overheen.
Bron: www.bertolli.nl