3-4 PersonenGemiddeld (10 tot 30 min)VoorgerechtSnackBrood/ sandwiches
Bruschetta Melanzana
Ingrediënten
1 Aubergine
1 Stokbrood
Olijfolie
Teentje knoflook
Gesneden Parmaham
Rucola sla
Vers gemalen peper
Grove snippers Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Snijd de aubergine in ronde plakken.
Grill de aubergineplakken in een grillpan.
Snij schuine sneden van het brood en rooster deze onder de grill of in een grillpan.
Bestrijk de sneden brood met olijfolie en wrijf ze in met het teentje knoflook (of pers een teentje knoflook boven een schaaltje met olijfolie en bestrijk hiermee de sneetjes brood)
Leg een paar plakken gegrilde aubergine op het brood,wat Parmaham en rucola.
Strooi er wat vers gemalen peper en grove snippers Parmezaanse kaas over.