3-4 Personen Gemiddeld (10 tot 30 min)VoorgerechtSnackBrood/ sandwiches

Bruschetta Melanzana

Ingrediënten

  • 1 Aubergine
  • 1 Stokbrood
  • Olijfolie
  • Teentje knoflook
  • Gesneden Parmaham
  • Rucola sla
  • Vers gemalen peper
  • Grove snippers Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in ronde plakken.
  2. Grill de aubergineplakken in een grillpan.
  3. Snij schuine sneden van het brood en rooster deze onder de grill of in een grillpan.
  4. Bestrijk de sneden brood met olijfolie en wrijf ze in met het teentje knoflook (of pers een teentje knoflook boven een schaaltje met olijfolie en bestrijk hiermee de sneetjes brood)
  5. Leg een paar plakken gegrilde aubergine op het brood,wat Parmaham en rucola.
  6. Strooi er wat vers gemalen peper en grove snippers Parmezaanse kaas over.