3 Personen HoofdgerechtGemiddeld (10 tot 30 min)Pasta

Spiraalmacaroni met vleesreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Ingrediënten

- 250 gram spiraalmacaroni
- 1 kleine aubergine
- 2 el bakolie
- 150 gram vleesreepjes
- Zout en peper
- 1 pot (450 gram) romige pastasaus

Bereidingswijze

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Snijd ondertussen de aubergine in stukjes.

Verhit de bakolie in een ruime koekenpan of wok en roerbak hierin de vleesreepjes 2 min. op een hoog vuur. Voeg de stukjes aubergine toe, bestrooi met wat peper en zout en roerbak ze 3 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en laat de saus 10 min. op laag vuur pruttelen.

Verdeel de warme pasta over 3 warme diepe borden en schep de saus erover.

Bron: www.bertolli.nl