4 Personen Gemiddeld (10 tot 30 min)VoorgerechtSnackBBQ

Spiesje met honing-geitenkaas gevulde aubergine en nectarine

Ingrediënten

- 100 gram geitenkaas met honing
- Verse bieslook
- 1 teentje knoflook
- 4 nectarines
- 2 aubergines

Bereidingswijze

Leg de in lange dunne plakken gesneden aubergine bestrooid met zout 30 minuten apart, spoel de aubergines af en dep droog.
Leg de aubergine repen op een vlakke ondergrond. Smeer de aubergine royaal in met geitenkaas en bedek de geitenkaas met een laag gesneden verse bieslook en wat geperste knoflook. Rol de plakken aubergine op en snij de nectarine in partjes.
Rijg de auberginerolletjes om en om met de nectarine aan het stokje en bak het spiesje gaar en bruin op een grillplaat (pan) of barbecue.

Bron: Purple Pride