4 Personen HoofdgerechtGemiddeld (10 tot 30 min)Rijst

Kip Kerrie Masala met aubergine en amandelrijst

Ingrediënten

- 400 gram witte rijst
- 1 aubergine
- 1 bakje kerstomaatjes
- 400 gram kipfilet
- Conimex wokolie
- 1 zak Conimex roerbaksaus Indiase Kerrie Massala
- 3 eetlepels gezouten fijngehakte amandelen

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de aubergine schoon en snijd in stukjes. Bestrooi met zout en laat 30 minuten uitlekken. Dep de aubergines droog. Snijd ondertussen de kip in stukjes en de tomaatjes doormidden.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip in circa 5 minuten bruin. Voeg de aubergine toe en wok vijf minuten mee. Voeg de tomaatjes toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Meng de warme rijst met de fijngehakte amandelen. Schep de Kip Kerrie Masala over 4 borden en schep de amandelrijst ernaast.

Bron: Purple Pride (aangeboden door Conimex)