4 Personen HoofdgerechtGemiddeld (10 tot 30 min)

Groentewrap

Ingrediënten

1 aubergine

·          1 klein potje maiskorrels

·          250 gr champignons

·          1 rode paprika

·          1 ui

·          1 blik kidneybonen

·          1 zakje burritokruiden of chilli con carne kruiden.

·          1 pak burrito wraps (groot)

·           zakje geraspte kaas

·          1 bekertje zure room

·          1 rijpe avocado

·          1 kleine vleestomaat

Bereidingswijze

De rijpe avocado prakken en de vleestomaat in blokjes snijden en toevoegen. Ook de zaadjes. Daarna een klein beetje van de room toevoegen en alles tot een dikke saus roeren. Afmaken met zout en peper en eventueel tabasco. Oven voorverwarmen op 200 graden Snij de aubergine, champignons, paprika in stukken. Fruit vervolgens de ui in olie. Daarna de aubergine, champignons en paprika toevoegen en bakken. Daarna kunnen de maisstukjes en de burritokruiden erbij. Als laatst de uitgelekte kidneybonen. Alles goed omscheppen. In een ovenschaal vul je de wraps met het mengsel. Over het mengsel een beetje kaas en de wraps sluiten met een cocktailprikker. Daarna kunnen ze 7 minuten in de oven. Als de kaas is gesmolten kunnen ze worden uitgeserveerd met zure room en de guacamole.